Dostala jsem darem tak velkou dýni goliáš, že se dovnitř vejde dcera.
Chtěla jsem si upéct kokino, tak mě napadlo:

- rozmixovat nakrájenou dýni goliáš za studena – velikostí odpovídající cca 5 ti pěstí
+ k tomu přidat a rozmixovat 2 uvařené brambory (taky jako pěsti) v slané vodě k tomu

- pak metličkou (jiný nástavec na mixér, ten drátěný, ne nože) k tomu přidat desetinu másla z celku 25Og (je to teď drahý!),
1 vajco, 3 lžíce kokosu, 1 lžíci medu, 3 lžíce prošlé jáhlové mouky, 1 lžíci bramborového škrobu a lžíci kukuřičné kaše mišutka (škrob a miš asi nemusí být, prostě jsem tekutou směs marně zahušťovala)
nově bych do roztoku přidala trochu citronové kůry a nedávala bych do půlky kakao holandského typu (chtěla jsem mít 2 barvy, ale to kakao podle mě zabilo kus chuti)

- srajdu rozlít na plech pokrytý pečícím papírem ve vrstvě asi centimentr tlustépéct to při všech možných režimech a stupních tak, aby to co nejvíc vyschlo(nyní bych řekla cca 1 hodinu při 200 stupních na vzduchoproudový režim, ale nakukovat)

Chtěla jsem, aby výsledek měl na povrchu kůrku a uvnitř zůstal vláčný, něco mezi buchtou, bramborákem a palačinkou.
Chuťově samozřejmě kokino!

Pokud výsledek nebude samostatně chutnat, vydatně zalít datlovým nebo javorovým sirupem a postříkat živočišnou šlehačkou a přidat ovoce.
Já nastříhala natenko hrušku.
Pak velmi snesitelné.
Jo a nefotila jsem to.

PS: ještě mi ale té dýně trochu hodně zbylo